DIY form me/Csináld magad ötletek tőlem

Folyamatban!/ In process!

Úgy gondoltam, megosztok néhány ötletet Veletek.
Kezdjük mindjárt egy nagyon kellemes kis dologgal!
Saját fejlesztésű szívem csücske ez, a babzsákjátékaim szerves részét képezik: a kavicsszőnyegek.
Arra valók, hogy masszírozzák, erősítsék, lazítsák a talpat, a láb apró izmait. Javítják a vérkeringést, és ha játék közben használják a gyerekek, még az egyensúlyuk is fejlődik. Persze felnőtteknek is nagyon-nagyon való ez a göcsörtös kis izé! Aki sokat ül, nehéz és vizesedésre hajlamos a lába, magassarkúban fárad, harántsűlyedéses, érszűkülethez közelít, vagy csak simán talpmasszázsra vágyik, jó, ha tart egy ilyet otthon.


folyt.köv.I thought I would share some ideas with You.
Let's start with a very nice little thing!
My own-developed 'corner-of-my-heart' is this following thing, which is a very important and integral part of my beanbag toy-sets: (as I call it) the scree-rug.
This special rug is designed to massaging and strenghtening, plus relaxing the small muscles of the foot.
Besides of improving the circulation of the blood, if it is used by the kids during playing, the equilibrium is still developing. Of course, using of this knotty little thing is also really-really recommended for adults!
For those who sit a lot, feeling a heavy leg and suffering of edema, those who get tired by all-day-long high-heels, flatfooted, or approached by stenosis, or simply desires for a sole massage, it's good to keep one of these at home.


to be continued.....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

ez az. megjegyzés-űrlap sablon. let's see how it works :)